top of page

Vitaal bedrijf

Ademhaling is de allereerste prioriteit in ons leven. Het is de basis van onze gezondheid, vitaliteit en welzijn. Een bewuste en gezonde ademhaling vormt de kern van alles wat we doen, zowel op het werk als in ons persoonlijke leven.

vitaliteit bedrijf website.png

Waarom ademtraining op de werkvloer?

Onze moderne levensstijl heeft ons vaak verwijderd van de lage, rustige en bewuste ademhaling die ons lichaam en geest nodig heeft. Stress, drukte en technologie kunnen onze ademhaling beïnvloeden en een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. In deze workshop of lezing wil ik samen met jou en jouw collega's de positieve impact van een goede ademhaling op ons dagelijks leven ontdekken.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze interactieve sessie gaan we dieper in op de kracht van optimaal ademen. We zullen praktische ademhalingstechnieken en -oefeningen verkennen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en op de werkvloer. Door deel te nemen aan deze workshop zullen deelnemers:

  • Bewustwording vergroten: Inzicht verkrijgen in het eigen adempatroon en ontdekken hoe de ademhaling de fysieke en mentale toestand beïnvloedt.

  • Stress verminderen: Leer ademhalingstechnieken om stress en spanning te verminderen en een gevoel van rust en kalmte te bevorderen.

  • Energie verhogen: Ontdek hoe een juiste ademhaling je energieniveaus kan stimuleren en je vitaliteit kan verbeteren.

  • Concentratie verbeteren: Leer ademhalingsoefeningen om je focus en productiviteit te verhogen.

  • Teamverbinding: Ervaar samen met jouw collega's het belang van een gezonde ademhaling en versterk de teamband.
     

Wie kan deelnemen

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. De workshop wordt geleid door een ervaren ademtrainer, die met passie en expertise jouw team zal begeleiden naar een beter begrip van de ademhaling en de voordelen ervan.

Reserveer nu voor de Vitaliteitsweek!

Grijp deze kans om jouw team te inspireren en te motiveren tijdens de aankomende vitaliteitsweek in september. Neem hieronder contact op om een ademworkshop of lezing op maat voor jouw bedrijf te plannen.

Investeer in de vitaliteit van jouw bedrijf en help jouw medewerkers om hun volledige potentieel te bereiken met de kracht van een gezonde ademhaling!

Mobiel

0614962945

Connect

  • LinkedIn
  • Instagram
Citrus Fruits
bottom of page