top of page

Online agenda

Boek jou sessie zelf online in door hieronder te klikken:

Ademtraject

Start met een ademanalyse van 1 uur. Hierin wordt duidelijk waar de verbeterpunten in het adempatroon liggen. Om het adempatroon te heropvoeden is een op maat traject van 4 sessies nodig waarvan de ademanalyse sessie 1 is. De investering bedraagt €70 per sessie en €240 voor het traject.

2

Trauma Release & Ademwerk

3 uur durende sessie waarbij Body Remembers Trauma Therapie wordt gecombineerd met ademwerk. Complete en intensieve sessie waar er een echt een deepdive wordt gemaakt. De investering bedraagt €195 per sessie en als er gekozen wordt voor een traject van minimaal 3 sessies €185 per sessie.

3

Body Remembers Trauma Therapie

Met deze lichaamsgerichte methode wordt het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lichaam aangesproken. Het lichaam wordt als het ware ontladen van spanning en emoties. De investering bedraagt €135 per sessie en als er gekozen wordt voor een traject van minimaal 3 sessies €125 per sessie. Deze sessie kan gecombineerd worden met een verbonden ademsessie

4

Verbonden Ademsessie

Deze krachtige ademtechniek laat onderdrukte of onverwerkte emoties, negatieve gedachten of overtuigingen en herinneringen uit het verleden uit je onderbewuste omhoogkomen. De investering bedraagt €135 per sessie en als er gekozen wordt voor een traject van minimaal 3 sessies €125 per sessie. Deze sessie kan gecombineerd worden met Body Remembers Trauma Therapie

5

Bedrijven & privé groepen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijven en privé groepen, neem daarvoor gerust contact op!

Annuleringsvoorwaarden

Om de kwaliteit en beschikbaarheid van mijn sessies te waarborgen, hanteer ik de volgende annuleringsvoorwaarden.
 

1. Annulering door cliënt:

 • Annuleringen dienen minimaal 48 uur voor de geplande afspraak te worden doorgegeven. Dit geeft mij de mogelijkheid om nog iemand anders de kans te geven voor een sessie.

 • Bij annulering minder dan 48 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt de volledige kosten van de sessie in rekening te brengen. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt in het geval van een noodsituatie, naar mijn discretie.

 • Annuleringen kunnen telefonisch of per e-mail worden doorgegeven. Ook kun je zelf annuleren in het boekingssysteem, zie hiervoor je bevestiging email van de afspraak.
   

2. Verzetten van een afspraak:

 • Wil je een afspraak verzetten, dan geldt eveneens dat dit minimaal 48 uur van tevoren gemeld dient te worden. Afspraak verzetten kun je ook zelf doen in het boekingssysteem.

 

3. Annulering door mij:

 • In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een sessie van mijn kant geannuleerd of verplaatst moet worden. Ik streef ernaar dit tijdig en in overleg te doen.

 • In geval van annulering van mijn kant, wordt er gezocht naar een nieuwe datum of wordt de sessie kosteloos geannuleerd.

 

4. No-show:

 • Indien je zonder afmelding niet op de afspraak verschijnt (no-show), wordt de sessie volledig in rekening gebracht.

 • Ik begrijp dat het leven onvoorspelbaar kan zijn, maar ik vraag je respectvol om deze voorwaarden in acht te nemen om zo een eerlijke en efficiënte praktijkvoering te kunnen handhaven.

 

Ik dank je voor je begrip en medewerking. Deze voorwaarden zijn opgesteld om een heldere en faire samenwerking tussen ons te waarborgen. Mocht je vragen hebben over de annuleringsvoorwaarden, neem dan gerust contact met me op.

Mobiel

0614962945

Connect

 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page