top of page
011_edited_edited.jpg

DOMINIQUE

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! 
 

Van Accountant naar Ademcoach

Mijn professionele reis begon als accountant, waar ik mijn vaardigheden in cijfers en financiën ontwikkelde. Al vrij snel bewoog ik me richting de commercie om meer met mensen te verbinden. Na een leuke en leerzame periode in de zakelijke wereld besloot ik me te richten op mijn ware passie: het begrijpen en helen van het menselijk lichaam en de ademhaling. Mijn eigen ervaringen met lichamelijke klachten en mijn diepgaande interesse om meer te ontdekken over de kracht van ademhaling, brachten me uiteindelijk op het pad van adem coaching en trauma release therapie.
 

Groeien door Uitdagingen

Hoewel mijn jeugd veilig en stabiel was, leerde ik niet hoe ik om moest gaan met emoties en moeilijke periodes. De laatste drie jaar werden een periode van aaneengeschakelde uitdagingen voor mij waarbij ik geconfronteerd werd met gebeurtenissen en emoties die ik nog niet kende. Dit overweldigde mij en ik ben zeker niet de beste versie van mezelf geweest in die tijd. Maar in diezelfde periode, misschien geen toeval, begon ik mezelf te verdiepen in mijn binnenwereld, trauma, emoties en verwerking. Alles wat ik leerde, paste ik op mezelf toe. Ik ontdekte dat het belangrijk is om elke gebeurtenis en emotie tot de bodem te doorvoelen voordat het kan worden losgelaten. Hierdoor ontstond een innerlijk vertrouwen en kracht, omdat ik merkte dat ik met mijn eigen uitdagingen kon omgaan. Het blijft een groeipad, maar ik voel me nu emotioneel volwassen en die bevrijding gun ik iedereen!
 

Delen van Vrijheid en Kracht

Het innerlijke vertrouwen en de vrijheid die ik nu voel, wil ik delen met anderen. In mijn praktijk creëer ik een veilige plek waar je echt je emoties de vrije loop kunt laten. Ik moedig je aan om in je kracht te staan, zodat emoties en traumatische gebeurtenissen niet langer de overhand hebben. Ik ben er om je te ondersteunen bij het bevrijden van spanningen, trauma en emoties, zodat je kunt bloeien in je ware potentieel.
 

Adem als Gids voor Innerlijk Welzijn

Naast het bevrijden van spanning en trauma ben ik een echte ademjunkie. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in diverse ademtherapieën, ik lees elk boek wat er over adem te vinden is en bezoek cursussen en seminars. Als ademcoach & trainer kan ik je helpen met ademgerelateerde klachten. Of het nu gaat om stress, angst, ademhalingsproblemen of andere ademgerelateerde uitdagingen, ik ben toegewijd om jou te ondersteunen bij het heropvoeden van jouw adempatroon voor een diepere verbinding met jezelf en een gevoel van innerlijke rust.
 

Samenwerken met Bedrijven voor Vitaliteit

Naast mijn werk met individuen en groepen, werk ik graag samen met bedrijven. Mijn ademworkshops kunnen een positieve impact hebben op de gezondheid en het welzijn van werknemers, waardoor ze veerkrachtiger en productiever worden. Ook is er de mogelijkheid om medewerkers een traject bij mij te laten volgen. Denk aan uitval door bijvoorbeeld long covid, burn-out of somatisch onverklaarbare klachten.
 

Laten we Samen Beginnen

Ik ben enthousiast om met jou samen te werken en je te ondersteunen op jouw pad naar emotionele en fysieke bevrijding zodat jij weer in jouw kracht kunt gaan staan.

Neem gerust contact op! In de online agenda heb ik ook de mogelijkheid om gratis een telefonische kennismaking in te plannen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Ruimte waar de groepscirkels worden gegeven

De zachte matrasjes, de heerlijke dekens en kussentjes zorgen ervoor dat jij comfortabel jouw sessie kunt volgen en diep kunt ontspannen.

In deze setting worden de ademcirkels gegeven, de body remembers trauma therapie en andere sessies waarbij liggen de voorkeur heeft.

kantoorruimte matjes.jpeg
Praktijkruimte in huis

De 1 op 1 adem- en trauma sessies worden gegeven bij mij thuis in de praktijkruimte. Voor deze sessies vind ik het belangrijk om een intieme en veilige setting te creëren. De huiselijke sfeer geeft een gevoel van geborgenheid. Een plek waar jij helemaal jij mag zijn. De ruimte is op de eerste verdieping.

Ruimte waar de groepscirkels worden gegeven

De zachte matrasjes, de heerlijke dekens en kussentjes zorgen ervoor dat jij comfortabel jouw sessie kunt volgen en diep kunt ontspannen.

In deze setting worden de ademcirkels gegeven, de body remembers trauma therapie en andere sessies waarbij liggen de voorkeur heeft.

kantoorruimte matjes.jpeg
Groepsruimte
Groepsruimte
kantoorruimte matjes.jpeg
Groepsruimte

In deze ruimte worden de (adem)cirkels en trainingen gegeven. Door de mogelijkheid om te kunnen liggen en zitten kunnen hier verschillende methodes worden ingezet. Ook is er de mogelijkheid om besloten groepen te ontvangen. De ruimte bevind zich op de eerste verdieping.

SAMENWERKINGEN

Naast mijn praktijk aan huis werk ik ook bij onderstaande praktijken

Egon.png

DELPHINUM

Holistische praktijk

De ademcirkels worden begeleid door Egon en mij. Egon is holistisch therapeut en opgeleid als sound healer.

Marielle.webp

MYBODYVOX

Logopedie praktijk

In de praktijk van Mariëlle ben ik de ademtrainer. Hier help ik cliënten met het verbeteren van hun dagelijkse adempatroon. Denk aan hyperventilatie, long covid revalidatie etc. Meld je via de website van MyBodyVox aan voor het ademuurtje!

bottom of page